Ateliere de arta

Pictura pe sevalet/ lemn/ ipsos

pictura pe sevalet, desen, desene cu nisip colorat, pictura pe pietre/ ipsos

Copilul tău pictează, ,,mâzgălește" caietele și pereții sau este foarte atras de culori și adoră să creeze? Ajută-l să-și elibereze artistul din el!
Înscrie-l la acest curs de pictură! Împreună cu Alice Barca, absolventă de arte plastice va învăța pas cu pas să deseneze, să picteze și să viseze!
Ne vom exersa creativitatea, iar cu ajutorul baghetelor magice, creionul și pensula, vom crea lumi fantastice! Ne vom distra, explorând cu mânuțele noastre minunatele tehnici ale picturii! Ideile inedite vor fi încurajate, iar copiii vor prinde aripi spre tărâmul imaginației.....
Așa că invit micul artist, la un atelier de pictură!

Obiectivele cursului: stimularea creativității, redarea formelor, redarea și învățarea culorilor, folosirea și recunoașterea elementelor de limbaj plastic, insușirea noțiunilor limbajului plastic, dezvoltarea simțului cromatic, explorarea tehnicilor de lucru, stimularea coordonării ochi-mână, scop recreativ


Olarit | Modelaj

Atelierul dedicat meșteșugului olăritului și artei ceramice este o experiența aproape magica prin care o mână de lut se transformă în obiecte de o frumusețe aparte.

Vom invata sa modelam in lut pentru a realiza diverse forme amuzante. Obiectele modelate se vor usca în prima etapă la aer, iar ulterior vor fi pregatite pentru ars.
În cea de-a doua ședință, cu ajutorul culorilor acrilice, vom picta produsele realizate în culori vesele, după preferințele fiecăruia


Decoratiuni

Copii invata sa realizeze mici obiecte de decor cu diverse tematici, care pot infrumuseta casa sau pot constitui un cadou inedit si personalizat pentru bunici, colegi, invatatoare, etc


ingrijirea plantelor
Gradinarit

Plantele au nevoie de multa iubire.
Cu toții putem urmări atent cum un mic răsad ajunge sa ne ofere hrană pentru mesele noastre. E o lecție importantă de iubire, de răbdare si perseverenta pe care copii nostri o invata.

Atelierele sunt organizate in functie de sezon.
Copii invata despre plante aromatice, seamana busuioc în ghivece, ingrijesc lavanda din curte. Fiecare prichindel primeste câte un buchetel de lavanda la sfarsitul atelierului.
Ce mai facem la atelier:
Invatam notiuni despre istoria plantelor si utilizarile lor diferite. Vara vom merge in Gradina de legume. Ne vom bucura de rasadurile de rosii, le vom lega pe araci, vom culege ceapa verde.


Dino Piccolino

spectacole interactive cu actori si papusi

Treasure hunt

by Violanda Popa
Copii 4-7 ani
Copii 8-11 ani

exploratori in actiune

by Violanda Popa
maratonul aventurilor